Hvem er vi?

Uteglass AS spesialiserer seg på å tilby og installere rekkverkssystemer, gir deg skreddersydde løsninger som oppfyller både estetiske og sikkerhetsmessige krav. Fra elegante glassrekkverk til robuste rustfrie stålalternativer, leverer Uteglass AS et bredt spekter av materialer og designalternativer.

Vårt profesjonelle team inspiserer nøye stedet, tar presise målinger og gir ekspertveiledning for å velge det optimale rekkverket for dine behov. Etter at valget er gjort, tar Uteglass AS seg av hele prosessen fra produksjon til installasjon, og sikrer at rekkverket oppfyller alle nødvendige standarder og forskrifter.

I tillegg til produktleveranse tar Uteglass AS ofte ansvar for vedlikehold og eventuelle nødvendige reparasjoner over tid. Alt i alt er Uteglass AS dedikert til å skape trygge, funksjonelle og visuelt tiltalende løsninger for å forbedre både boliger og kommersielle eiendommer.

Hva vi gjør

Prosjektering og montering

Vi prosjekterer, måler, bestiller og monterer ditt prosjekt. Vi hjelper der det trengs!

Glassrekkverk

Vi leverer en rekke glassrekkverk i alle tenkelige utforminger på skreddersøm eller standardrekkverk som kan kjøpes i nettbutikken.

Pergola

Vi tilbyr Pergola på skreddersøm med det du ønsker av tilvalg.

Innglassing av balkong og terrasse

Innglassing av balkonger og terrasser som passer ditt bruk.

Ståltrapper

Fra rettløpstrapp til spiraltrapp, vi har alt tilpasset dine behov.

Glassbaldakinger og glasstak

Hagestuer og vinterhager

Fullisolerte eller enklere hagestuer og vinterhager for alle og enhver.